Internet prezentacija Omarske

 

 

 

Ponedeljak 3.9.2012.

Djaci prvaci

U ponedeljak 3.9.2012. godine, u Domu kulture u Omarskoj održana je priredba povodom prijema đaka prvaka. U prepunoj sali program su izveli učenici starijih razreda centralne škole u Omarskoj, kao i učenici područnih škola.



Marija i Marko

Na samom početku voditelji programa, Marija i Marko, pozravili su prisutne i najavili program: "Dobar dan uvažena publiko! Na samom početku ove naše svečanosti srdačno pozdravljamo sve prisutne i zahvaljujemo se na ukazanoj časti i izdvojenom vremenu. Poseban pozdrav upućujemo najmlađim članovima naše publike, našim budućim školskim drugarima, đacima prvacima. Program koji slijedi i koji je posvećen vama ukratko će Vas upoznati sa Vašim novim domom, sa Vašom i našom školom u kojoj ćete steći nove drugare, naučiti nove igre i pjesme, ali i sva potrebna znanja. Dragi naši đaci prvaci, od danas ste zvanično đaci naše škole i naše školske porodice, pa stoga želimo da se tako i ubuduće osjećate. Želimo Vam sreću, uspjeh u radu i mnogo dobrih ocjena i drugara. Dobro nam došli."

Direktor skole

Prisutnima se obratio i direktor škole, gospodin Branko Babić, riječima: "Dobar dan i dobro došli na prvu priredbu đaka prvaka. Svim učenicima, nastavnicima i radnicima škole, kao i đacima prvacima želim sretan početak školske 2012.- 2013. Posebnu podršku izraziću samo đacima prvacima, onima koji po prvi put sjedaju u školske klupe i kojima od danas počinje školovanje. Posebno pozivam njihove učiteljice da budu korektne prema njima. Sretan početak školske godine. Hvala."

 

 

Djaci prvaci Djaci prvaci
   
Djaci prvaci Djaci prvaci
   
Djaci prvaci Djaci prvaci
   
Djaci prvaci Djaci prvaci
   
Reklama